logo

Home » Mediums.nl

Mediums.nl

Hoe werkt het ?

Inschrijven op Mediums.nl is eenvoudig. Na invullen van uw naam, wachtwoord, e-mail adres, geboorte datum en geslacht bent u klaar om te beginnen. U heeft de mogelijkheid om een foto toe te sturen aan een Medium en hier vervolgens contact mee op te nemen voor een fotoreading. Ook kunt u gewoon een bericht sturen naar een medium uiteraard, welke u kunnen bijstaan bij al uw (levens)vragen.

Klantenservice en veiligheid

Mediums.nl beschikt over het webshop keurmerk. Dit geeft u onder andere de volgende zekerheden: Veilig betalen, uw privacy is gewaardborgd, er is sprake van een onafhankelijke geschillenbemiddeling. Ofwel door dit keurmerk kunt u er zeker van zijn dat er netjes met uw gegevens wordt omgegaan.

Bijzonderheden

U ontvangt een gratis daghoroscoop evenals uw tarotkaart. Mediums.nl staat er om bekend dat mediums direct antwoorden en ook duidelijk, zodat er weinig vragen meer overblijven bij u. Ook kunt u hier terecht voor e-mail consults en zijn er leuke acties van tijd tot tijd, zoals een x aantal minuten gratis bij aanschaf van een pakket bijvoorbeeld.

Kosten

De volgende pakketten zijn te koop op Mediums.nl:
€10,00 (4 minuten gratis)
€20,00 (4 minuten gratis)
€30,00 (4 minuten gratis)
€60,00 (€5,00 gratis) (4 minuten gratis)
€100,00 (€10,00 gratis) (4 minuten gratis)
€200,00 (€25,00 gratis) (4 minuten gratis)

Voor het bellen zit u op maximaal 80 cent per minuut, een e-mail consult is mogelijk voor €15,00. Bij de grotere pakketten krijgt u er gratis tegoed bij, waardoor u omgerekend in de goedkoopste situatie voor €0,71 per minuut inbelt.

Onze mening over mediums.nl

Op het eerste oog is Mediums.nl één van de betrouwbaarste en beste platformen waar u met mediums in contact kan komen. Het heeft ons hier wel iets meer tijd gekost om de kosten op een rij te zetten en de verschillende berekeningen te maken. Echter doet dat weinig af aan de kwaliteit van de website en mediums.

mediums
Onze score
8.2 / 10
Top 3 medium websites
mediums
8.2 / 10
Lees review