logo

Home » Mediumastro.nl

Mediumastro.nl

Hoe werkt het ?

Na het invullen van uw gegevens bent u direct ingeschreven en kunt u meteen uw vragen stellen, aangezien u hier 5 credits (1 bericht) cadeau krijgt. Na de gratis aanmelding kunt u dus gelijk kijken welke consulent bij u past en deze direct een bericht sturen met uw vraag. Ook het antwoord hier op kan gelezen worden, waardoor u in feite 1 vraag en antwoord cadeau krijgt. Hiernaast zijn er ook mogelijkheden tot verschillende soorten readings.

Klantenservice en veiligheid

De klantenservice is goed geregeld, zowel per mail als per telefoon (lokaal tarief) te bereiken. Uw verbinding met de website verloopt via een beveiligde (SSL) verbinding. Hierdoor weet u zeker dat uw gegevens niet in vreemde handen terecht kunnen komen.

Bijzonderheden

Het aantal consulenten, we zijn tijdens het schrijven van onze review met een hoop consulenten in contact geweest, welke ook daadwerkelijke goede antwoorden gaven op basis van de door ons opgestelde cases. De grootste bijzonderheid zit hem in het feit dat mediumastro.nl is meegegaan met de tijd en geen vervelende belkosten heeft. U kiest een pakket, rekent dit met het hedendaagse iDeal af, waarna u direct gebruik kan maken van uw credits. Dit geeft een gevoel van zekerheid en geen hoge telefoonrekening aan het einde van de maand.

Kosten

Aantal credits Kosten
Basis 35 credits € 9,90
Brons 75 credits € 19,90
Zilver 210 credits € 49,90
Goud 455 credits € 99,90
Platinum 1000 credits € 199,90

Onze mening over Mediumastro.nl

Mediumastro maakt op ons een zeer betrouwbare indruk en ook de consulenten komen professioneel over. Doordat er een breed scala aan consulenten is kunt u dezelfde vraag ook vaker stellen aan meerdere personen, zodat u vanuit een andere invalshoek antwoorden krijgt op uw vraag. Dit hebben wij als zeer prettig ervaren. Daarnaast is het erg fijn dat de klantenservice telefonisch te bereiken is en bij vragen zeer vriendelijk helpt.

mediumastro
Onze score
9.8 / 10
Top 3 medium websites
mediums
8.2 / 10
Lees review