logo

Home » Astrostar.nl

Astrostar.nl

Hoe werkt het?

Eenmaal aangekomen op Astrostar.nl is het registreren eenvoudig door het invullen van uw naam, e-mail adres en wachtwoord. In minder dan één minuut bent u geregistreerd en kunt u aan de gang op Astrostar.nl. Wanneer u op "Home" klikt, krijgt u direct te zien welke consulenten online zijn. Door op de consulent naar keuze te klikken komt u op zijn/haar profielpagina uit, waar u direct de beschikbaarheid kunt inzien, credits kunt aanschaffen en het gesprek kunt starten!

Klantenservice en veiligheid

Astrostar is begaan met uw privacy en garandeert uw gegevens te beveiligen tegen misbruik. Daarnaast heeft Astrostar in haar voorwaarden opgenomen dat gesprekken 100% anoniem zijn en persoonlijke gegevens nooit in handen van derden zullen vallen.

Bijzonderheden

U neemt contact op met een consulent via online chat of via e-mail. In een chat spreekt u in realtime met het medium van uw keuze in de vorm van directe berichten. Dit is een echt gesprek, met de zekerheid van vertrouwen en de volledige aandacht van uw consulent. Daarnaast kunt u via e-mail 1 tot 5 vragen stellen aan een door u gekozen consulent. De consulent zal deze vragen uitgebreid per e-mail beantwoorden.

Kosten

Op basis van een aantal minuten koopt u minuten/credits in, die u kunt gebruiken voor het contact met één of meerdere van de consulenten.

Aantal credits Kosten
CreditPack 10 minuten € 14,95 - (€1,49 per credit/minuut)
CreditPack 25 minuten € 32,50
CreditPack 50 minuten € 59,95
CreditPack 100 minuten € 109,50
CreditPack 250 minuten € 249,50

Onze mening over Astrostar.nl

Wij hebben op verschillende momenten van de dag het aantal online consulenten in de gaten gehouden. Dit ligt gemiddeld zo rond de 15-20 actieve consulenten, wat een redelijk aantal is. Op ons maakt Astrostar.nl de indruk van een knusse website, die veel ervaren consulenten op de website heeft staan. Wat ons betreft zeker een aanrader!

astrostar
Onze score
9.2 / 10
Top 3 medium websites
mediums
8.2 / 10
Lees review